Extrapass / styrelsebeslut 2013-02-25

Styrelsen tog igår ett beslut att medlem med Tag är skyldig att informera övriga medlemmar på vårt forum när man avser att träna extra så medlem som vill träna samma avstånd har samma chans som övriga att träna sin gren.
Tänk på att är det en 25 metersträning så är det det man kan skjuta från 25 meter man tränar och är det 50 meter så är det från 50 meter. Skjuter vi då från t.ex. 50 yards kan man ju faktiskt träna lite fält långhåll samtidigt som ppc skyttarna kör och tränar man på 25 meter så kan man köra precision, fält, viss IPSC från samma avstånd och ppc 25 yards samtidigt! Vi är så många som vill skjuta och det är viktigt att man får hänga på när någon åker dit och låser upp! Men alla måste komma ihåg att dom med Tag är inte tvungna att åka dit extra, men när man gör det är man skyldig att medddela det på forum.

Om det nu inte är rätt sent på kvällen. Ja ni fårstår ju att alla tider går ju inte lägga ut!

Det innebär samtidigt att det är upp till var och en att se till att man läser på forum också! För det kan vara med kort varsel ibland extrapass dyker upp för vi kan inte kräva att mer eller mindre spontana extrapass ska måsta läggas ut på forum dagar i förväg!

Fältsektionen kör fältträning varje måndag kväll! Även med grovt nu!

Tänk även på att PPC får man vara med och träna iom att man har god vapenvana!

Man måste inte ha gått kursen för att få vara med och träna PPC!

IPSC däremot måste man ha gått kursen för att vara med på träningarna eller fått OK av Johan direkt.

Styrelsen

Posted in Extra träningspass, Träning, Uncategorized.