Grupper och företag / företagsaktiviteter

Umeå PK arrangerar även företagsskjutningar där vi skräddarsyr upplägg efter gruppens önskemål. Vi skjuter pistol och revolver med mycket kompetenta instruktörer. Vintertid håller vi till inne i Umeå skjuthall och sommartid är vi även utomhus. Att skjuta pistol och revolver är ett mycket uppskattat event då de flesta inte har provat något liknande. Att få skjuta med riktiga grejer är något som dom som provat med oss uppskattat väldigt mycket. Självklart är vi mycket noga med säkerheten och att deltagarna ska känna att dom får ut så mycket som möjligt. Kostnad beroende på vad man vill göra. Paintball och annat känns inte lika kul efter att man provat skjuta med våra tävlingsvapen kan vi lova.

Vi har ett ganska stort antal företag/gruppskjutningar per år och dom som provar är uteslutande väldigt nöjda och glada!

Vi börjar med en genomgång och sedan skjuter med 9 mm pistoler och ibland även revolver. Kalibrar på dom grova vapnen varierar ända upp till hårdladdat 454 Casull när vi är utomhus! Upplägget kan som sagt variera men vi har ett antal övningar vi skjuter med 9 mm pistoler där man verkligen får prova på ordentligt. Ofta avslutar man med en finalskjutning. Mycket uppskattat för företag, födelsedagsgäng, möhippor, svensexor, m.m.

Vi har stor erfarenhet av den här typen av arrangemang och ökar på tempot eftersom gruppen kommer igång!

Vintertid är det i första hand onsdagkvällar, fredagkvällar och söndagar det är lätt att ordna något för det är våra tider i inomhushallen! Sommartid kan vi nästan när som helst för då är vi på vår utomhusbana. Vi kan självklart även andra tider och det är så.

Se kontaktsidan för event-skytte på hur ni kontaktar oss!

Posted in Allmänt, Uncategorized.