Skytte som event

Umeå PK arrangerar gruppevenemang där vi skräddarsyr upplägget efter behov. Vi har ett koncept som vi kan förändra om det finns särskilda önskemål. Deltagarna får skjuta både pistol och revolver med instruktioner av utbildade skyttar. Självklart är vi mycket noga med säkerheten och att deltagarna ska känna att dom får ut så mycket som möjligt.

Att skjuta pistol och revolver är ett mycket uppskattat event då de flesta inte har provat något liknande. Att få skjuta på riktigt är något som de som provat med oss uppskattat väldigt mycket.

Upplägg

Varje evenemang startar med en genomgång av vapnen och dess funktion samt grundläggande om hur skjutningen kommer gå till. Därefter kommer deltagarna få skjuta med 9mm pistoler, vilket oftast efterföljs av revolverskytte. Kaliber varierar och de riktigt grova känns i handen när de skjuts.

Umeå PK har en stor erfarenhet av denna typ av arrangemang. Vi förändrar upplägget baserat på önskemål, men även hur känslan i gruppen är. Allt eftersom gruppen visar sig säkra med vapnen så kommer tempot att öka. Det finns ett antal övningar som vi varierar mellan. Ibland avslutas skjutningen med en finalskjutning där man räknar poäng.

Plats och tid

Vintertid är det i första hand dagtid på helgen som det är lätt att ordna något. Detta på grund av tillgängligheten av Umeå Skjuthall.
Sommartid kan vi nästan när som helst och då sker skjutningen på vår utomhusbana.

Se: Vägbeskrivning för hjälp att hitta till rätt bana.

 

Kostnad och begränsningar

Kostnaden för arrangemanget är från 695 kronor per person. Gruppen måste normalt vara minst 5 personer. Det kan även finnas begränsningar på ålder samt våra möjligheter att ge hjälp och stöd om det finns andra särskilda behov. Kontakta oss om det finns frågetecken.

Naturligtvis måste alla deltagare vara nyktra.

Kontakt

Kontakta oss på event snabela umepk.nu.

Kommentarer från tidigare deltagare

Hejsan! Ville bara passa på att framföra ett stort tack för en enastående kväll med ett oerhört proffsigt arrangemang! Man fick huka sig på vägen ut ur hallen för att leendet inte skulle slå i dörren på vägen ut! Det är nog inte omöjligt att vi återkommer någon gång nästa år

Mvh Andreas

Hej Mikael,
Det är bara att instämma, mkt bra ordnat och de som höll I det var suveräna så framför gärna det.
– Vi kommer säkeligen dit fler gånger och går det att ordna med lite kort varsel kanske vi får med lite Brittiska kollegor som vi brukar ha på besök emellanåt, dock brukar deras resor bokas/beslutas runt 1 vecka innan de kommer. Mvh Jonas