luftpistolskytteträning hösten-vintern 23-24

Nu startar vinterns luftskytte med pistol. På tisdagar och torsdagar mellan kl 18.00-20.00 är det träning med start den 12/9. Det finns lånevapen och instruktörer på plats under alla träningar. Skyttar upp till 13 år sitter ner och lutar pistolen mot en skumgummikudde när de skjuter. Är man äldre än 13 år så står man upp och skjuter. Träningen är öppen för alla, även vuxna nya skyttar som vill prova på luftpistolskytte.

Vi delar träningstid med Umeå Skytteförening så det kan finnas möjlighet att prova på att skjuta luftgevär också.

Efter några gratis prova-på-tillfällen med pistolskytte så får man bestämma sig för om man vill fortsätta att skjuta eller inte. Fortsätter man så blir man medlem i Umeå Pistolskytteklubb. För juniorer kostar ett medlemskap 250,- för hösten och sedan 500,-/år. Då ingår lån av luftpistol och fri ammunition. För seniorer kostar det 550,- för hösten och 1 100,-/år och då får man låna pistol och köper luftkulor av klubben för 50,-/burk. Varje burk innehåller 500 kulor.

Välkomna att prova på en spännande olympisk skyttegren – luftpistolskytte!

Hälsningar

Luftskytteledarna
Umeå Pistolskytteklubb

Har ni några frågor så kan ni höra av er till Lars Edvinsson, lars.alex.edvinsson@gmail.com, eller på telefon 072-730 74 42

Läs mera om luftskytte här

Posted in Uncategorized.