Inget organiserat luftpistolskytte i skjuthallen fram t o m årsskiftet 2020/21.

Hej alla luftpistolskyttar i Umeå PK!

De skärpta restriktionerna gällande Corona-pandemin gör att vi kommer att begränsa luftskyttet ytterligare under hösten 2020.  Inga organiserade träningar kommer att anordnas på tisdagar och torsdagar från och med torsdag den 19/11 och fram till årsskiftet 2020/21. Det gäller både för vuxna skyttar och för ungdomar.

Under hösten har vi fått många nya luftpistolskyttar och det är med sorg i hjärtat som vi inför dessa begränsningar. Vi ser fram emot när vi kan öppna upp träningen för alla igen, och förhoppningsvis ska det inte dröja allt för länge.

Håll koll på denna hemsida för mera information om när vi kan börja skjuta luftpistol igen.

Har ni frågor så får ni gärna höra av er på telefon 072-730 74 42 (Lars).

Hälsningar

Lars och Åsa Edvinsson
Huvudledare Luftpistol
Umeå Pistolskytteklubb

 

 

Posted in Uncategorized.