Inget luftpistolskytte för vuxna fram t o m tisdag den 8 december 2020

Hej alla nya luftpistolskyttar i Umeå PK!

Corona-pandemin har gjort att vi under några veckor måste begränsa antalet vuxna i skjuthallen. Fram till och med tisdagen den 8 december får endast skyttar födda 2005 och senare skjuta med Umeå PK:s klubbvapen. Medföljande vårdnadshavare som vistas i lokalen, tänk på att hålla minst 1,5-2 meters avstånd till varandra.

Under hösten har vi fått många nya luftpistolskyttar, unga som vuxna, och det är jätteroligt. Vi ser fram emot när vi kan öppna upp träningen för alla igen, och förhoppningsvis ska det inte dröja allt för länge.

Har ni frågor så får ni gärna höra av er på telefon 072-730 74 42 (Lars).

Hälsningar

Lars och Åsa Edvinsson
Huvudledare Luftpistol
Umeå Pistolskytteklubb

 

 

 

Posted in Uncategorized.