Luftpistolskyttet startar tisdag den 8/9 kl 18.00

På tisdag den 8 september kl 18.00-20.00 kör vi igång årets luftpistolskytteträning. Välkomna till skyttehallen, högst uppe på I20-området för att prova på skytte med luftpistol.Det kommer att finnas flera instruktörer på plats för att visa hur man skjuter pistol på ett säkert och riktigt sätt. Luftpistoler, ammunition och hörselskydd finns att låna gratis av Umeå PK. Ingen föranmälan behövs, det är bara att dyka upp i skjuthallen.

Om man efter några prova-på-tillfällen känner att man vill fortsätta med luftpistolskytte kan man bli medlem i Umeå PK. För juniorer kostar ett medlemskap i Umeå PK 250,- för hösten och sedan 500,-/år. Då ingår lån av luftvapen och fri ammunition. För seniorer kostar det 550,- för hösten och 1 100,-/år och då får man låna luftvapen och kan köpa luftkulor av klubben för 50,-/burk. Varje burk innehåller 500 kulor.

Har ni några frågor får ni gärna kontakta mig.

Hälsningar

Lars Edvinsson
Grenledare Precision
Umeå Pistolskytteklubb
072-730 74 42
Nedan är en bild från mars 2019 när vi hade SM i luftpistol här i Umeå.
Posted in Uncategorized.