Summering av SM i fältskytte

En elfteplats på en tävling i fältskytte i kretsen är kanske inte något man vill ställa upp med på bild direkt.. Men när man kommer på en elfteplats på ett SM bland 280 deltagare och endast två poäng från medaljstriden så har man all anledning att vara nöjd.

Marcus Karström är en av klubbens två grenledare för fältskytte och har under senaste åren varit i kretsens topp och då främst i vapengrupp A. Tävlandet i andra skyttegrenar har fått stå tillbaka för att han ska kunna satsa mer på fältskyttet och med ett kommande SM i sikte försöka placera sig i övre tredjedelen. Det blev bra mycket bättre än så och UPK gratulerar Marcus till framgångarna.

Västerbottens kretsmästare i fältskytte med revolver är UPK’s Tobias Warg. Han placerade sig på en 58:e plats av 254 deltagare under mästerskapets sista tävlingsdag. Från plats 58 till pallplats skilde bara 10p vilket säger en hel del om hur tufft det är att nå hela vägen dit. Stort grattis även till Tobbe!

Umeå PK’s bästa placeringar i SM i fältskytte:

Fält A: Marcus Karström 11 av 280
Fält B: Marcus Karström 63 av 245
Fält R: Tobias Warg 58 av 254
Fält C: Dennis Buhr 194 av 368
Fält Dam: Åsa Edvinsson 11 av 47

Posted in Uncategorized.