Medaljregn över Umeå

Guld och brons i Nordiska Veteranmästerskapen i sportskytte. SM-guld i svartkrut. Guld och silver i Nordsvenska Mästerskapen i Svartkrut. Det har varit riktigt kul att under dagen få bilder och resultat inskickade från våra skyttar som reser över hela Sverige och visar var skåpet ska stå!

Tomas Backlund tog hem medaljer i luftpistol och fripistol klass H55 under Nordiska Veteranmästerskapen som hölls i Karlstad. Guld i luftpistol individuellt och brons i fripistol individuellt samt lagguld i de båda.

Kenneth Nilsson och Adam Forsberg åkte först till SM hos Jämjö PK utanför Karlskrona och senare till Nordsvenska Mästerskapen i Forsa. Ni får ursäkta undertecknads okunskap i de många klasser/discipliner som finns i svartkrut men av bilderna att döma så knep Kenneth ett guld på SM och Adam ett brons. Båda två sköt också fina resultat under Nordsvenska Mästerskapen och de lämnade skjutbanan med flera medaljer runt halsen. Imponerande!

Stort grattis till medaljörerna!

Resultat Nordiska Veteranmästerskapen
Resultat SM i svartkrut

Resultat Nordsvenska Mästerskapen i svartkrut

Posted in Uncategorized.