Luftpistolskyttet startar tisdag den 6 september kl 18.00-20.00

                                       

Hej alla pistolskytteintresserade!

Nu drar vi igång inomhussäsongens luftpistolskytte. Tisdagar och torsdagar mellan kl 18.00-20.00 är det träning i skjuthallen högst uppe på gamla I20-kasernområdet. Träningen är öppen för alla som vill skjuta luftpistol, gamla som nya skyttar, unga som äldre.

Om man är ny skytt får man gratis prova på och skjuta några gånger. Vill man fortsätta så blir man medlem i Umeå Pistolskytteklubb. Det kostat 250,- för hösten för ungdomar upp till 20 år och då får man låna luftpistol och har fri ammunition. Vuxna betalar 550,- och får låna luftvapen, men köper egna kulor. Vi säljer burkar för 50,-/st och varje burk innehåller 500 kulor.

Ta chansen att prova på ett spännande skytte som även är en olympisk idottsgren!

Luftskytteledarna i Umeå Pistolskytteklubb via

Lars Edvinsson som svarar på frågor på

lars.alex.edvinsson@gmail.com eller 072-730 74 42.

Posted in Uncategorized.