Resultat från Regionsmästerskapet i luftpistol 2022

På lördag den 26/2 2022 avgjordes regionsmästerskapet för övre Norrland i luftpistol. För ovanlighetens skull var det två grenar, både den ”vanliga” 10 m och Falling Target. Vi fick också för första gången prova det nya finalformatet i luftpistol. Dagen avslutades också med en Fripistolmatch för de uthålliga.

Regionsmästare i Falling Target blev Åsa Edvinsson efter en jämn kamp med silvermedaljören, Börje Lundin. Lars Edvinsson knep bronset.

I 10 m luftpistol var det Börje Lundin som efter en spännande final tog guldet före Jonas Jonsson som blev tvåa i herrklassen. Bronset erövrades av Tomas Backlund. I veteranklassen tog Leif Andersson guld, Sven Berglund silver och Conny Ström blev trea.

Alla resultaten finns nedan.

ResultatRegMLuft_Fri_220226

Grafiska skjutkort för grundomgångarna.

LP220226
FT220226
FP220226

Posted in Uncategorized.