Luftpistolträningen börjar på tisdag den 7/9 kl 18.00

Välkomna till luftpistolskytte med Umeå Pistolskytteklubb, nya som gamla, unga som äldre!

På tisdag den 7 september börjar luftskytteträning för säsongen. Träning kommer att vara på tisdagar och torsdagar mellan kl 18.00-20.00.  Flera instruktörer kommer att finnas på plats de första veckorna för att visa hur man använder en luftpistol på ett rätt och säker sätt.

Prova på luftpistolskytte kan man göra gratis några gånger och vill man fortsätta så blir man medlem i Umeå Pistolskytteklubb. För juniorer, upp till 20 år, kostar det 250,- för hösten och sedan 500,-/helår. Juniorer får låna luftvapen och har fri ammunition. För seniorer kostar det 550,- för hösten och sedan 1 100,-/helår. Seniorer får låna luftvapen, men köper egna kulor. Umeå PK säljer burkar med 500 kulor för 50,-/burk.

Har ni några frågor går det bra att kontakta Lars Edvinsson, lars.alex.edvinsson@gmail.com eller  på 072-730 74 42.

Vi fortsätter att tänka på Covid-19 och håller avstånd till varandra i skjuthallen och kommer inte och skjuter om vi känner oss sjuka.

Varmt välkomna till årets luftpistolskyttesäsong!

Luftskytteledarna
Umeå Pistolskytteklubb

Posted in Uncategorized.