NSM 29 juli-1 augusti 2021

Nu är det dags att putsa arsenalen och ge er ut och träna för vi planerar för ett Norrlandsmästerskap i Militär snabbmatch, Precision och Fältskjutning i Västerbotten i slutet av juli 2021.

Vi tror att det är många där ute som, precis som vi, längtar efter att få åka på tävlingar igen. Få känna det där pirret i magen, glädjen efter en bra serie, höra de senaste historierna och visst kan vi fortfarande förnimma smaken av den där burgaren som kommer direkt från grillen och känslan när vi äter med dressingen rinnande mellan fingrarna efter en lyckad fältrunda. Vi hoppas att allt det ska vara möjligt lite senare i sommar så boka in 29 juli – 1 augusti 2021 i era kalendrar och knappa in Umeå I GPS:en för där och då smäller det.

Läs mera här

 

Posted in Uncategorized.