Schema och träningstider

Sommartid sker träning utomhus på vår utomhusbana.

Vintertid tränar UPK i Umeå Skyttehall. Den delar vi med flera andra skytteföreningar och Polishögskolan. Därför är det viktigt att kontrollera så att hallen inte är uppbokad  hos Umeå Skytteallians som UPK i sin tur hyr träningstider av. Det kan vara så att t ex söndagar som är träningstid för UPK är uppbokad för en tävling i luftgevär t ex.

Länkarna här till höger är därför viktiga att titta till innan man åker och tränar.

Nybörjarkurs

Under tiden för nybörjarskyttet ska endast nybörjarskyttar och dess ledare vara inne i skjuthallen. Övriga ska vänta utanför skyttehallen tills dess att klartecken getts från ledare eller någon av nybörjartränarna. När det gäller användande av inomhushallen, kom ihåg att alltid dubbelkolla med alliansens sida att hallen inte är bokat för annat. Det skjutschema som läggs ut innehåller endast de bokningar som var kända när det lades, bokningar kan alltid tillkommit.

Umeå Skytteallians

Umeå Skytteallians består av representanter från de föreningar som har tillgång till Umeå Skyttehall.

Alliansens syfte är att samordna skötsel av hallen samt reglera träningstider för deltagande föreningar. Likväl som att hantera bokningar av hallen.

Umeå Skytteallians består av Umeå Skytteförening, Umeå Pistolskytteklubb, Sävar Jaktskytteklubb och Umeå Jaktskytteklubb.